Dostava

Pošiljanje blaga po Sloveniji

Za naročila in dostavo po Sloveniji skrbi poslovna enota LINUS Robert Koprivec s.p., PE Ljubljana, Tržaška c. 133, 1000 Ljubljana.

Blago kupljeno v našem spletnem centru, bomo dostavili kamorkoli v Slovenijo po enotni ceni.

Pri naročilu nad 99,00 € in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam bomo naročeno blago dostavili brezplačno. Za vso ostalo blago zaračunamo dostavo na ozemlju države Slovenije v znesku 6,00 €, ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk po Sloveniji je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito (npr. sobotne dostave).

Vso blago bo odposlano najkasneje 48 ur po prejemu naročila oz. Po dogovoru s stranko. Pošta Slovenije jamči dostavo blaga najkasneje v treh delovnih dneh po prejemu paketov. Največkrat se bo dostava zgodila naslednji dan. 

Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom (zunanjost pošiljke), potem TAKOJ reklamirajte pošiljko kurirju. Kurir bo na licu mesta sestavil reklamacijski zapisnik o poškodbi pošiljke. V primeru skritih poškodb pošiljke pa je prejemnik dolžan pisno obvestiti dostavno službo v reklamacijskem roku 8 dni, šteto od dneva prejema pošiljke dalje s pogojem, da predhodno z nami skupno ugotovimo, da je poškodba po našem mnenju nastala izključno v času, ko je bila pošiljka v posesti dostave.

V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon, katerega ste vpisali ob registraciji v spletno trgovino.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:
- telefonsko številko: +386 41 326 396, LINUS Robert Koprivec s.p., Nanoška 34 1000 Ljubljana, e-mail: [email protected]